wielrennen3.jpg

Doe aan sport

Nieuwsarchief

219 resultaten voor alle doelgroepen

visualSIC.jpg

#SIC171017 - Save the date

23/03/2017 - Alles draait rond #sportersbelevenmeer op 17 oktober 2017, het tweede sportinnovatiecongres in Brugge. Met inspirerende keynotes, motiverende parallelsessies en voorbeelden uit de praktijk blijven we inzetten op sportbeleving.

Meer >
kunstgrasveld.jpg

Laat het rubbergranulaat van jouw kunstgrasveld controleren

01/03/2017 - Recytyre gaat stalen van rubberkorrels onderzoeken op voetbalvelden van lokale sportclubs en besturen. Het gaat om grasvelden die niet door de overheid zijn gesubsidieerd. Dit is na overleg met de Vlaamse overheid zo beslist.

Meer >
Manon2_s.jpg

Studenten rijgen de records aan elkaar op het Belgisch studenten Kampioenschap indoor atletiek

28/02/2017 - Zondag 26/2 vond het Open Belgisch Studentenkampioenschap indoor atletiek plaats in de Topsporthal van Gent. De ster van de avond was Manon Depuydt die zowel op de 60 als op de 200 meter de titel en het record nam.

Meer >
Boksgala.jpg

Gents Boksgala Round 19 op vrijdag 31 maart

21/02/2017 - Een must voor elke Boksliefhebber. alle info via www.gentsboksgala.be

Meer >
TOP campagne 2017.PNG

#TOPindesport tijdens Vlaamse Week tegen Pesten!

16/02/2017 - De Vlaamse Week tegen Pesten editie 2017 komt er aan. Van 17 tot 24 februari zeggen we met heel de sportsector Time Out tegen Pesten voor een pestvrije sport.

Meer >
PC.jpg

Sporters beleven meer. Ook op het werk

14/02/2017 - Vandaag werd in Antwerpen het actieplan Sport op het Werk voorgesteld. Met Sport op het werk willen we iedereen warm maken om ook op de werkvloer meer te bewegen en te sporten. Want sporters beleven meer. Altijd. Overal.

Meer >
Banner website #SBM-award_2.png

#sportersbelevenmeer-award

03/02/2017 - Sport Vlaanderen daagt alle gemeenten en steden uit! Aan de hand van 5 uitdagingen kunnen zij #’s (=hashtags) verdienen en mogen ze zich een #sportersbelevenmeer- gemeente of stad noemen.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media