Lopen-shutterstock_359568020.jpg (1)

Blijf ook nu sporten en bewegen

Nieuwsarchief

266 resultaten voor alle doelgroepen

europa_vlaggen_juichen.jpg

Ontdek alle mogelijkheden van Erasmus+ Sport

22/12/2016 - Op donderdag 19 januari 2017 kan je in Leuven terecht voor de workshop ‘Neem deel aan een Erasmus+ Sport project in 2017’. Daarin zetten Sport Vlaanderen en EU Sport Link alle mogelijkheden van dit project op een rijtje.

Meer >
livingTomorrowLab.jpg

Sport Vlaanderen en TomorrowLab bereiden zich samen voor op de sport van de toekomst

21/12/2016 - Sport Vlaanderen bereidt zich voor op de toekomst van de sport en hoe het daarmee als sportagentschap mee aan de slag kan. Daarvoor heeft Sport Vlaanderen een samenwerkingsovereenkomst gesloten met TomorrowLab.

Meer >

Peter Genyn en Frans Van den Wyngaert laureaten Vlaamse Sportprijzen 2016

12/12/2016 - De Vlaamse Sportprijzen gaan dit jaar naar rolstoelsprinter Peter Genyn en topsportschooldirecteur Frans Van den Wyngaert.

Meer >
duosystem_men_mixed_jiujitsu.jpg

België schittert op het WK jiujitsu in Polen

02/12/2016 - Op het WK jiujitsu in Wroclaw, Polen, hebben onze jiujitsuka het voorbije weekend bewezen wat ze waard zijn. We zetten hun bijzondere prestaties even op een rijtje:

Meer >
tomGoegebuer2.png

Tom Goegebuer neemt afscheid als topsporter

22/11/2016 - Het BK gewichtheffen in Gent van nu zondag wordt voor landgenoot Tom Goegebuer zijn laatste wedstrijd. De 41-jarige gewichtheffer heeft sinds 15 februari 2006 een topsportcontract bij Sport Vlaanderen.

Meer >
Mark Facebook post.png

Schrijf je in voor de kennisdag gezond sporten

18/11/2016 - Op woensdag 7 december organiseert het Kennis- en informatiecentrum sport een kennisdag over gezond sporten in Mechelen. Nieuw onderzoek en goede praktijken worden samengebracht in een boeiend programma.

Meer >
cover transgenders.JPG

Brochure "Transgender in de sport"

14/11/2016 - Met de nieuwe brochure ‘Transgender in de sport’ willen wij sportfederaties, clubs en de bredere sportsector een leidraad aanreiken voor een beleid rond sportparticipatie van transgenders.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media