Lopen-shutterstock_359568020.jpg (1)

Blijf ook nu sporten en bewegen

Nieuwsarchief

286 resultaten voor alle doelgroepen

LoopomloopLochristi.JPG

Lochristi krijgt permanent bewegwijzerde loopomloop

19/05/2017 - De provincie Oost-Vlaanderen heeft er een permanent bewegwijzerde loopomloop bij. Op donderdag 11 mei werd in Lochristi en nieuwe Vlaamse loopomloop officieel ingelopen.

Meer >
groep_start.jpg

Opening loopomloop Hoeilaart-Groenendaal

05/05/2017 - Vrijdag 5 mei kreeg Hoeilaart er een nieuwe bewegwijzerde loopomloop bij. Het parcours loopt voor 99% over onverharde wegen en krijgt daarom het label 100% natuurloop.

Meer >
MTBers-jongeren.jpg

Uitbreiding mountainbikenetwerk Leopoldsburg-Beringen

03/05/2017 - De schitterende natuur in Limburg leent zich uitstekend voor heerlijke mountainbiketochten. Recent werd het Mountainbikenetwerk West-Limburg uitgebreid. Beringen kreeg een MTB-park en Skillpark met zo'n 6 km technische routes.

Meer >
huldigingTopsporters_april_2017.JPG

Minister Muyters huldigt Vlaamse medaillewinnaars

19/04/2017 - Vlaams minister van Sport Philippe Muyters heeft dinsdagnamiddag enkele Vlaamse sporters in de bloemetjes gezet, die de voorbije maanden medailles behaalden op diverse Europese - en wereldkampioenschappen.

Meer >
Profparcours.JPG

VDAB en Sport Vlaanderen geven meer kansen aan potentieel talent om door te stoten naar topsport

14/04/2017 - Met het ‘profparcours’ krijgen jonge talenten de kans om een jaar, maximum twee jaar te timmeren aan hun topsportcarrière, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over financiën of een job.

Meer >

#SIC171017 - Save the date

23/03/2017 - Alles draait rond #sportersbelevenmeer op 17 oktober 2017, het tweede sportinnovatiecongres in Brugge. Met inspirerende keynotes, motiverende parallelsessies en voorbeelden uit de praktijk blijven we inzetten op sportbeleving.

Meer >
kunstgrasveld.jpg

Laat het rubbergranulaat van jouw kunstgrasveld controleren

01/03/2017 - Recytyre gaat stalen van rubberkorrels onderzoeken op voetbalvelden van lokale sportclubs en besturen. Het gaat om grasvelden die niet door de overheid zijn gesubsidieerd. Dit is na overleg met de Vlaamse overheid zo beslist.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media