Lopen-shutterstock_359568020.jpg (1)

Blijf ook nu sporten en bewegen

Nieuwsarchief

285 resultaten voor alle doelgroepen

griezeltellen3.jpg

Doe mee met de Grote Griezeltelling

20/10/2020 - Hoeveel griezels duiken er elk jaar rond deze periode van het jaar op in Vlaanderen? Dat willen wij weleens weten. Daarom organiseren we samen met Gezinssport Vlaanderen de eerste Grote Griezeltelling. Jij telt toch ook mee?

Meer >
KennisdagClubinnovatie.png

Digitale kennisdag 'Innovatie in clubbeleid'

16/10/2020 - Ben je bezig met clubbeleid en sta je open voor nieuwe inzichten, volg dan zeker onze kennisdag op donderdagvoormiddag 29 oktober. Het thema dit jaar is ‘Innovatie in Clubbeleid’. Door corona is deze kennisdag volledig digitaal.

Meer >
boomstammenrad.jpg

Oefen je bewegingsvaardigheden met het Multimovepad

16/10/2020 - Ravotten in het bos en ondertussen je twaalf bewegingsvaardigheden oefenen? Dat kan! Maak kennis met het Multimovepad, een ideale mix van bewegen, ravotten en natuurbeleving.

Meer >
vrijetijdsmonitor_vierkant.jpg

Tweede bevraging lokale vrijetijdsmonitor uitgesteld

13/10/2020 - Hoewel een tweede bevragingsronde van de vrijetijdsmonitor voorzien was voor 2021 over het werkjaar 2020, is besloten om de nieuwe bevraging uit te stellen tot het jaar 2022.

Meer >
Foilfest

Eerste Foilfest kent vliegende start met 118 deelnemers

12/10/2020 - Het eerste weekend van oktober organiseerden Sport Vlaanderen Nieuwpoort, WWSV en partners het allereerste foilfest op het Spaarbekken. Maar liefst 118 deelnemers kwamen er proeven van deze nieuwe vorm van windsurfen.

Meer >
opening_waterpartij.JPG

Sport Vlaanderen Waregem krijgt unieke waterpartij voor eventing

05/10/2020 - Op 3 oktober openden minister Ben Weyts en Sport Vlaanderen officieel de nieuwe waterpartij op het middenplein van de hippodroom van Waregem. Die kadert in een Vlaamse investering van 1,2 miljoen euro in Sport Vlaanderen Waregem.

Meer >
HOC_RedLions.jpg

Topsport zoekt drie domeinexperten

02/10/2020 - De afdeling topsport is op zoek naar drie domeinexperten voor de rol van 'carrièrebegeleiding topsport en studie', 'technologie en innovatie binnen topsport en wetenschap’ & ‘vorming topsport’.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media