MathiasVosté.jpg

Doe aan sport

Nieuwsarchief

189 resultaten voor alle doelgroepen

jump.jpg

Virtueel sporten in Sport Vlaanderen Brugge

09/11/2018 - Virtueel sporten kan voortaan ook bij Sport Vlaanderen Brugge. In de sportinnovatiecampus werd gisteren de VR Sportscube officieel geopend.

Meer >
groepsfoto medaillewinnaars najaar 2018

Vlaams minister Muyters huldigt medaillewinnaars

06/11/2018 - Het was dringen op de traditionele huldiging van de Vlaamse medaillewinnaars van de voorbije EK's en WK's. Vlaams minister van Sport Philippe Muyters huldigde vanmiddag meer dan 80 atleten uit meer dan 20 sportdisciplines.

Meer >
subsidies.jpg

Infosessies aanvragen subsidies openstellen schoolsportinfrastructuur

06/11/2018 - Op 21 oktober maakten Vlaams minister van Sport Philippe Muyters en Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits bekend dat ze 3 miljoen euro ter beschikking stellen van scholen die hun sporthallen na de schooluren openstellen.

Meer >
openingDamme.jpg

Damme is een mountainbikeroute rijker: de Uilenspiegelroute

05/11/2018 - De Uilenspiegelroute werd op 28 oktober officieel ingereden. Ze bestaat uit een blauwe en een rode lus, samen goed voor 59 km mountainbikeplezier. En dat doorheen de prachtige polders en vele veldwegen van Damme en omstreken.

Meer >
erasmus+.jpeg

Workshop Erasmus+ Sport 2019

26/10/2018 - Op 3 december 2018 nodigen Sport Vlaanderen en EU Sport Link je uit in Brussel voor een workshop/infosessie over Erasmus+ Sport 2019. Vlaamse en Europese experten zullen er het project toelichten en antwoord geven op jouw vragen.

Meer >
CoolsteSportclub-facebook-2-3.jpg

En de coolste sportclub van Vlaanderen is...

24/10/2018 - In september, de maand van de sportclub, gingen wij samen met MNM op zoek naar de coolste sportclub van Vlaanderen. 273 clubs probeerden ons er in een filmpje van 1 minuut van te overtuigen dat zij die titel verdienen.

Meer >
startjogging.JPG

Lopen in de natuur in het Hertigembos in Liedekerke

22/10/2018 - Gisteren is in Liedekerke de 100% natuurloop Liedekerke - Hertigembos officieel geopend. Joggers en lopers uit de streek kunnen vanaf nu gebruikmaken van twee bewegwijzerde looproutes.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media