Lopen-shutterstock_359568020.jpg (1)

Blijf ook nu sporten en bewegen

Nieuwsarchief

285 resultaten voor alle doelgroepen

zicht oude openluchtzwembad.jpg

Nieuw multisportcomplex met zwembaden op domein Hofstade? Sport Vlaanderen en gemeenten starten met haalbaarheidsstudie

29/09/2020 - Sport Vlaanderen en de gemeenten Zemst en Boortmeerbeek werken samen aan een haalbaarheidsstudie over een mogelijk nieuw multisportcomplex met overdekte zwembaden. De studie moet tegen de zomer van 2021 klaar zijn.

Meer >
openingmtbrouteStKatWaver_new.jpg

Nieuwe mountainbikeroute voor Sint-Katelijne-Waver

21/09/2020 - Zondag 20 september werd onder een stralende nazomerzon de nieuwe mountainbikeroute in Sint-Katelijne-Waver ingereden. De route, een groene lus van 13,9 km en een blauwe van 9 km, staat garant voor bijna 23 km mountainbikeplezier.

Meer >
OpeningLOLOostende.JPG

Loopomloop in Oostende krijgt make-over

21/09/2020 - Sinds jaar en dag is het Maria-Hendrikapark een geliefkoosd oord voor sportievelingen. Bij de heraanleg van het park ging dan ook heel wat aandacht uit naar het uitstippelen van een nieuw en veilig joggingparcours.

Meer >
sportkampWillebroek2020.jpg

Meer dan 6.300 kinderen beleefden een geslaagde sportkampenzomer!

01/09/2020 - De zomer van 2020 is een heel bijzondere geworden. Ook voor onze sportkampertjes. Meer dan 6.300 kinderen beleefden hun sportkamp in een bubbel van 50, waarbinnen ze konden sporten, spelen en ravotten als vanouds.

Meer >
Velodroom

Groen licht voor velodroom in Heusden-Zolder

21/08/2020 - Na een lang en uitdagend proces, dat al in 2012 officieel begon met een haalbaarheidsstudie door Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV), is het eindelijk zover: de bouw van de velodroom in Heusden-Zolder krijgt groen licht.

Meer >
paardensport jumping springend paard.jpg

Alle competities kunnen hervatten in heel Vlaanderen

13/08/2020 - Persmededeling van Ben Weyts, Vlaams minister van Sport

Meer >
Atletiekpiste 01.JPG

Sportsector schakelt versnelling hoger met verstrengde maatregelen

26/07/2020 - Persbericht - Vlaams minister van Sport Ben Weyts kondigt samen met de sector verstrengde maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus maximaal te beperken.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media