Lopen-shutterstock_359568020.jpg (1)

Blijf ook nu sporten en bewegen

Nieuwsarchief

266 resultaten voor alle doelgroepen

2mtbers.jpg

Weyts graaft eerste mountainbiketeller in Vlaams-Brabant

01/03/2020 - Sport Vlaanderen telt vandaag reeds 166 bewegwijzerde routes, goed voor bijna 8.000 km mountainbikeplezier. Met een nieuw monitoringsysteem willen we nu ook de groei van de mountainbikesport in kaart te brengen.

Meer >
intentieverklaring.jpg

Vijf entiteiten bundelen krachten voor meer waterbeleving in Vlaanderen

19/02/2020 - Sport Vlaanderen, het Departement Mobiliteit en Openbare Werken (MOW), het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust, De Vlaamse Waterweg en Toerisme Vlaanderen willen samen de waterbeleving in Vlaanderen verhogen en versterken

Meer >
subsidies.jpg

Georganiseerde sportsector ook in 2020 belangrijkste partner in het sportbeleid

29/01/2020 - Vlaams minister voor Sport, Ben Weyts, heeft de subsidies voor de sportfederaties en beleidsprojecten voor 2020 toegekend zoals bepaald in het decreet houdende de erkenning en subsidiëring van de georganiseerde sport.

Meer >
referee.jpg

Kostenvergoedingen vrijwilligers

22/01/2020 - Vrijwilligers kunnen niet voor hun prestaties betaald worden. Een organisatie kan wel de kosten verbonden aan het vrijwilligerswerk terugbetalen.

Meer >
ipitup-brasschaat-2.jpg

Maak kennis met onze Ipitup bank

17/12/2019 - Sinds vorige week heeft Sport Vlaanderen Brasschaat zijn eigen Ipitup-bank. Deze duurzame en veelzijdige beweegbank is toegankelijk voor iedereen en inspireert om allerlei lichaamsoefeningen uit te voeren.

Meer >
basket.jpg

Emma Meesseman wint het Vlaams Sportjuweel, Bert Wentink de Vlaamse Prijs voor Sportverdienste

11/12/2019 - Vanavond reikt minister Ben Weyts de Vlaamse Sportprijzen 2019 uit aan basketbalspeelster Emma Meesseman en aan Bert Wentink, voormalig technisch directeur bij de Belgische hockeybond.

Meer >
MTBers03_2000px.jpg

Wij brengen het aantal mountainbikers op onze routes in kaart

10/12/2019 - Hoeveel mountainbikers maken gebruik van onze bewegwijzerde mountainbikeroutes en -netwerken? Dat willen we weleens weten. Daarom zetten we vanaf 1 januari op drie van onze routes een telsysteem op. Want meten is weten.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media