MathiasVosté.jpg

Doe aan sport

Nieuwsarchief

188 resultaten voor alle doelgroepen

dopingcontrol.jpg

NADO Vlaanderen zoekt chaperons

18/10/2018 - NADO Vlaanderen zoekt dringend een twintigtal nieuwe chaperons (V/M) voor het assisteren bij dopingcontroles.

Meer >
voorgevel.jpg

Bezoek onze vernieuwde ijsbaan te Liedekerke

11/10/2018 - Sport Vlaanderen Liedekerke steekt in een nieuw kleedje. De inkomhal werd volledig heringericht en in de schaatsverhuur kreeg elke schaats zijn eigen bakje. Ook werden alle lockers vervangen.

Meer >
Paardrijden2.jpg

Opening ruiter- en menroute Maarkedal

09/10/2018 - Op zaterdag 6 oktober werd in Maarkedal de 8e ruiter- en menroute in Oost-Vlaanderen geopend. De “ Ruiter- en Menroute Maarkedal “ is de derde ruiter – en menroute met Sport Vlaanderen als partner.

Meer >
preshoekbos03.jpg

Nieuwe 100% Natuurloop Preshoekbos

08/10/2018 - Het Agentschap voor Natuur en Bos, Sport Vlaanderen en het Stadsbestuur van Kortrijk openden op zondag 7 oktober de gloednieuwe 100% natuurloop Preshoekbos. Meer dan 200 lopers kwamen het gloednieuwe parcours uittesten.

Meer >
kano2.jpg

Sport Vlaanderen opent eerste kano- en kajakroute

08/10/2018 - Zondag 7/10/2018 werd het eerste officiële kano- en kajaktraject op de Kleine Nete geopend. Duidelijk gemarkeerde in- en uitstapplaatsen, infoborden en een afsprakencovenant zorgen voor een beter ondersteuning van de peddelsport.

Meer >
kunstgrasveld02.jpg

Sportinfrastructuur wordt voortaan bestempeld als infrastructuur van algemeen belang

04/10/2018 - Sportinfrastructuur heeft een maatschappelijk belang en wordt vanaf nu beschouwd als infrastructuur van algemeen belang. Dit biedt extra mogelijkheden voor zonevreemde sportinfrastructuren.

Meer >
paardrijtocht_bos.jpg

Opening Ros Balatumruiterroute te Aalst

29/09/2018 - Op zaterdag 29 september werd in Aalst de 6e ruiter- en menroute in Oost-Vlaanderen geopend. De “Ros Balatumruiterroute“ is de eerste ruiter– en menroute met Sport Vlaanderen als partner.

Meer >

Sport Vlaanderen is actief op social media